Адитиви за хидроизолација

Продукти

Адитиви за хидроизолација

Продукти

Адитиви за хидроизолација

Продукти

Пенетрон системи - микро решение за макро проблеми

Како одговорно работодавец и производител, нашите спонзорирани активности се фокусирани на корисни придонеси за општеството и за животната средина. PENETRON е посветена на градење на односи како глобални така и локални. Нашите спонзорства вклучуваат: "Инженери без граници" - користејќи ја технологијата за изградба и хидроизолација за да направите разлика Регионални културни и младински спортски организации Вработените во PENETRON се охрабруваат да се вклучат во нивните заедници во широк спектар на проекти. Компанијата поддржува низа социјални ангажмани преку флексибилно работно време и слободно време.

Penetron e oснован кон крајот на 70-тите години. Развил цементни водонепропустливи производи и адитиви за да создаде оптимална кристална технологија. Денес, PENETRON системот на производи се продава низ целиот свет во повеќе од 60 земји преку квалификувани дистрибутери.

Целосна заштита на вашите бетонски објекти. Производите на ПЕНЕТРОН се произведуваат и континуирано се оптимизираат во нашиот центар за развој и производствен погон во САД. Сите наши објекти се сертифицирани по ISO 9001 и ISO14001 и се поддржани од нашата гаранција за производство на производот PENETRON. Нашата посветеност на квалитетот не е ограничена само на нашите производи, туку ги вклучува и нашите технички тимови за поддршка низ целиот свет.

Помага при зголемување на компресијата на бетонот.

Шератон хотел и Конгресен центар во Сан Хуан, Порторико

Го намалува времето за планирање на градба.

Грин Поинт стадион во Кејп Таун, на Светско првенство 2010

Пенетрон дозволува бетонот да дише.

Стадион Екатеринбург

Пенетрон производи

Производи со
врвен квалитет