Почетна

ПРОЕКТИ

Пенетрон во светот

Во текот на изминатите 40 години, системот на производи на PENETRON им помогна на нашите клиенти да ги преземат и комплетираат амбициозните и предизвикувачки проекти – од болници до паркинг гаражи, мостови до тунели, пречистителни станици за вода до воени инсталации. За да погледнете поблиску до некои од нашите проекти, едноставно кликнете на проект или изберете земја или одредена категорија подолу. Ве молиме контактирајте го вашиот претставник на PENETRON ако ви се потребни дополнителни детали за проектот. Ќе дознаете како PENETRON овозможува успешни проекти низ целиот свет.