Почетна

PENEBAR SW-45 RAPID

PENEBAR SW-45 RAPID

FLEKSIBILNA BUBREĆA HIDROIZOLACIONA TRAKA ZA NASTAVKE BETONIRANJA

PENEBAR SW 45 е уникатна целина за заптивање која е дизајнирана да се прошири брзо кога е изложена на вода. Таа е идеален само-лекувачки споен материјал за градежни заеднички апликации.

Документација