Почетна

PENESEAL PRO

PENESEAL PRO

REAKTIVNI PENETRIRAJUĆI ZAPTIVAČ BETONA

peТечен заптивка со спреј кој претставува пречка за запечатување на пукнатините на косата и за заштита на бетонот од пенетрација на вода, PENESEAL PRO создава под-површински гел кој ги запечатува порите, капиларите и пукнатините. Производот останува активен се додека е присутна вода, запечатувајќи ги сите идни пукнатини на косата.

Поради својата способност да го издржат топлинскиот стрес, PENESEAL PRO е идеален за бетонски покриви, шахти за подиум, мостни палуби, тераси, структури за сообраќајни лежишта, писти и пристаништа.

Документација