Почетна

PENECRETE MORTAR

PENECRETE MORTAR

Кристализиран водоотпорен малтер

Се користи во комбинација со PENETRON за полнење на нерамни пукнатини и конструктивни споеви, дупки за обликување на површината, површини со мед и структурно оштетен бетон. PENECRETE MORTAR се состои од Портланд цемент, многу фино третиран силика песок и разни активни, сопственички хемикалии. Се применува во ламинирани слоеви во областите што се отвараат и се пресекуваат на бетон за поправка за да се обезбеди заштита од влез на вода.

Документација