Почетна

PENETRON PLUS

PENETRON PLUS

кристален хемиски водоотпорен третман за заштита на бетонот

РENETRON PLUS е единствениот кристален хемиски водоотпорен третман кој го заштитувава бетонот. Специјално формулиран за апликации за суво мешање на хоризонтални бетонски површини или префабрикувани сегменти каде што е потребна поголема отпорност.
PENETRON PLUS се состои од Портланд цемент, разни активни комерцијални хемикалии и синтетички зацврстувач на агрегат.

Документација