Почетна

PENEPLUG

PENEPLUG

BRZOVEZUJUĆI KRISTALIŠUĆI ZAPTIVNI MALTER

Цементно соединение базирано на кристален материјал, дизајнирано за спречување на активни протекувања дури и под висок хидростатски притисок. PENEPLUG се препорачува како малтер за водонепропустливо приклучување или каде што е потребно брзо поставување.

Документација